ATENCIÓ, el bloc (o blog?) de Jordi Cantavella

Si voleu estar al dia de les novetats literàries, esdeveniments i llegir els contes que aniré penjant de tant en tant… haureu de venir a visitar-me a

Si os apetece estar al día de mis novedades literarias, acontecimientos y leer los cuentos que iré colgando de vez en cuando… tendréis que venir a visitarme a

http://jordicantavella.blogspot.com.es/

Crítica a “Aquests catalans estan tocats del bolet”

Molt content d’aquesta crítica!!!!

Crítica tocats del bolet

Bones crítiques!!! Buenas críticas!!!

Fa goig trobar-se amb crítiques com aquesta. Da gusto encontrarse con críticas como ésta.

reseña john garfield en territori xeiene

Temporada de bolets!!!

Bé, ja som al setembre, s’acosten xàfecs i s’acaba la calor. Les noies deixaran de mostrar la seva pell morena lluenta de protecció solar. Trist. Però… comença l’època dels bolets!!!!

Els boletaires seriosos i els pixa-pins envairem els boscos de tot Catalunya en recerca de llenegues, pinatells, rovellons i ous de reig.

Doncs per celebrar aquest fet acaba de sortir la meva darrera novel·la: “Aquests catalans estan tocats del bolet

És una història de boletaires amb un humor prou bèstia i punts surrealistes que no s’acostumen a veure en literatura catalana. De pas és una crítica divertida dels barcelonins que ens passegem per comarques tot cercant “autenticitat” . També el llibre és un repàs a la història de Catalunya.

Una mica de canya per a la tardor!!!

L’amagatall

Al bar l’Astrolabi acostumo a treballar els dimecres i els diumenges (així descanso de l’escriptura) Si us ve de gust venir i que us signi algun exemplar em trobareu a partir de les 20:00. És molt possible que a dins del local us trobeu algun altre escriptor. Per cert, en aquest bar hi ha música en directe gairebé a diari. De tant en tant hi recito algun conte.

C/ Martínez de la Rosa, 14 (Barri de Gràcia) Barcelona

En el bar l’Astrolabi suelo trabajar los miércoles y domingos (así descanso de la escritura). Si os apetece venir y que os firma algún ejemplar me encontraréis a partir de las 20:00. És más que posible que dentro del local os encontréis con algún otro escritor. Por cierto, en este bar hay música en directo casi a diario. De vez en cuando recito algún cuento.

www.jordicantavella.com · Sitio web Oficial · info@jordicantavella.com · RSS Comentarios Iniciar sesión
copymouse studio