En John Garfield en Territori Xeiene

En John Garfield en Territori Xeiene

Sin Comentarios

Aquesta és la meva primera novel·la infantil. El meu amic, l’escriptor Francesc Miralles, em va proposar escriure un western amb indis, bandits, jugadors de pòker, trets… És un dels relats del que estic més satisfet. Atenció als lectors (millor dit els pares o avis dels lectors) entusiastes del cinema clàssic, fixeu-vos en els noms dels personatges, oi que tenen regust a pel·licula en blanc i negre? Amb aquest llibre vaig voler fer un homenatge a la literatura d’aventures de tota la vida. Hi ha una miqueta de Dickens, un polsim de Jules Verne, una pinzellada de Salgari i unes gotetes de Karl May. Tot plegat ben sacsejat amb una cocktelera marca John Ford. El resultat penso que us agradarà.

La mateixa editorial ja m’ha demanat noves aventures del mateix personatge, la propera vegada en aigües infestades de pirates!!!

Ésta es mi primera novela infantil. Mi amigo, el escritor Francesc Miralles, me propuso escribir una del oeste, con indios, tiros, foragidos, partidas de póker…  Es uno de los relatos del que más satisfecho me siento. Atención a los lectores (mejor dicho a los padres o abuelos de los lectores) entusiastas del cine clásico, fijaos en los nombres de los personajes, ¿verdad que tienen regusto a película en blanco y negro? Con este libro quise hacer un homenaje a la literatura de aventuras de toda la vida. Hay un poquito de Dickens, una pizca de Julio Verne, una pincelada de Salgari y unas gotitas de Karl May. Todo junto bien agitado dentro de una cocktelera marca John Ford. Creo que os gustará el resultado.

La misma editorial ya me ha pedido nuevas aventuras del mismo personaje. La próxima vez en aguas infestadas de piratas!!!

www.jordicantavella.com · Sitio web Oficial · info@jordicantavella.com · RSS Comentarios Iniciar sesión
copymouse studio